Şömine Soba Odunu Adresi Aksa Şömine

02-12-2021 13:57
Şömine Soba Odunu Adresi Aksa Şömine

Şömine Soba Odunu Adresi Aksa Şömine

 

Şömine sahiplerinin en temel sorunlarından biri Şömine Soba Odunu bulmaktır. Bu sorun kimi zaman bireyler tarafından karşılanabilse bile hep küçük aksilikler ile karşılaşılıyor. En yaygın görülen problemlerden biri yaş odunların şöminede yarattığı etkidir. Bu durum şöminenin fazla duman yaratmasına ve ev içinde kötü koku yayılmasına sebep oluyor.

Genel olarak dışarıdan herhangi bir yerden satın almadan direkt elde edilen odunların %75-i yaş odunlar oluyor. Odunun kuru olması için özel bakıma ihtiyacı vardır. Ayrıca sağlanan odunların kalitesi de şömineyi önemli ölçüde etkiliyor. Zira kalitesiz odun şömineye zarar verebilir ve kullanımını zorlaştırabilir. Ondan dolayı odun temin ederken bu hususlara dikkat etmeniz ve şöminenizin geleceğini düşünmeniz gerekmektedir.

 

Şömine Soba Odunu Hakkında Bilgi

 

Aksa Şömine tarafından sunulan Şömine Soba Odunu özel ortamlarda saklanıyor. İstenilen tarzda kuruluğa ve boyuta gelene kadar çok fazla işlemden geçiliyor.

Aynı zamanda herkesten farkımızı ortaya koyan bu odun kayın talaşından üretilmiştir. Ürünümüzün toplam ağırlığı 7.5 KG olup uzun vadeli kullanılabilir halde bulunmaktadır. Kayın talaşı odunun daha yavaş ve verimli yanmasını sağlıyor. Kaliteli olması az duman ve is yapmasına sebebiyet tanıyor.

Şömine Soba Odunu Fiyatı

Oduna yapılan işlemler ve odunun kalitesi baz alınırsa, uygulanan fiyatın gayet aşağı olduğu kanısına varabiliriz. Yine siz müşterilerimizi mağdur etmemek amacı ile fiyatları düşük tutup, herkesin kaliteli oduna sahip olmasını sağlıyoruz. Aksa Şömine tarafından sunulan Şömine Soba Odunu Fiyatı sadece 80,00 TL-dir. Siz de artık ucuz fiyata doğal yoldan elde edilmiş kaliteli odunlara sahip olabileceksiniz.

 

Şömine Soba Odunu Görselleri

 

Şömine Soba Odunu Nasıl Yapılır

 

Her şeyden önce odunlarının kuruması için 6 ay bekletilmesi gerekmektedir. Genel olarak odunlar kış sonunda ve ilkbahar başlangıcında kesilir. Ekip tarafından yapılan profesyonel analiz bu sonuca varmalarını sağlamıştır. Daha sonra odunlar kuruma işlemi için hazırlanan ideal mekâna götürülür. Burada en az 6 ay kaldıktan sonra tekrar gerekli kontrollerden geçtikten sonra alıcıları ile buluşmaya gönderilir.

 

 

Yaş Şömine Soba Odunu Zararları

 

Şömine Soba Odunu yaş olarak tüketildiği taktirde ciddi zararlara sebep olabilir. Zira her şeyden önce kullandığınız yaş odun istekleriniz doğrultusunda ısı performansı sergilemeyecektir. Bu yüzden de gerekli ısıyı elde etmek için daha fazla odun yakacak, gereğinden fazla kaynak tüketeceksiniz.

Yaş odunun bir diğer zararlı tarafı ise fazla duman oluşturmasıdır. Birey bu dumana çok fazla maruz kaldığı halde zehirlenme yaşayabilir. Bu durumla karşılaşmamak için şömine sahiplerine nem oranı en az %20 olan odunlar tüketilmesi tavsiye edilir.

Herhangi bir risk ile karşılaşmamak için siz de hemen Aksa Şömine sitesinden Şömine Soba Odunu siparişi verebilirsiniz. Ürünümüzün kalitesi doğrultusunda memnuniyet garantisi veriyor, gelecek alışverişlerinizde başarılar diliyoruz.

 

Genel Olarak Şömine Temizliği ve Soba Odunu Hakkında

 

Yandığı zaman çıkardığı sesler ile herkesi mest eden odun uzun zamandır insanlar tarafından alev malzemesi olarak tüketiliyor. İnsanlara gerekse maddi gerekse psikolojik anlamda oldukça fazla destek sağlayan odun şömine sahiplerinin de vazgeçilmezi. İnsanlara sağladığı güven etkisi, zaman-zaman kendini huzura bırakmıştır. Herkes yanan odun eşliğinde rahatça uykuya dalabilir.

Şömine kullanıcıları genel olarak bu sebeplerden dolayı bu ürüne sahip olmak istemişlerdir. Bu ürünün sağladığı pozitif etkiler her zaman insanlar tarafından kolayca fark edilmiştir. Fakat şömine kullanıcıları ürünü doğru kullanmadığı halde farklı tehlikeler ile yüzleşebilir. Odun yakımı:

·Duman

·Buhar

·Farklı çeşitte gazlar

·Katran

·CH (karbonlu hidrojen)

Ortaya çıkarabilir. Bu durum zaman içerisinde sizi farklı tehlikelere soka bilir.

Şayet şömine temizliği doğru yapılmadığı taktirde, bu durum sonucu evinizde baca yangını çıkabilir. En tehlikelisi ise sizi Karbon Monoksit zehirlenmesi ile yüz-yüze bırakabilir. Bu yüzden doğru odun kullanımı ve şömine temizliğinize özen göstermeniz sağlığınız açısından önem arz etmektedir. Siz de hemen Şömine Soba Odunu sipariş vermek istiyorsanız Aksa Şömine sitesinden ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.