Odunlu Çelik Şömine Modelleri ve Fiyatları Hakkında Rehberimiz

23-11-2021 14:05
Odunlu Çelik Şömine Modelleri ve Fiyatları Hakkında Rehberimiz

Odunlu Çelik Şömine Hakkında Bilgiler

 

Odunlu çelik şömine kimi zaman sadece filmlerden aşina olduğumuz, kimi zamansa birinin evinde gördüğümüz zaman aklımıza gelmiştir. Bu durum içimizde huzur uyandırıp kendimizi iyi hissetmemizi sağlıyor. Dışarısı buz gibi soğukken içerideki odunların çatırtı sesi ile yanması bizi adeta huzur bombardımanına maruz bırakıyor. Bu durumu sizlere yaşatmayı Aksa Şömine olarak kendimize yaşam amacı edindik.

Hayalinizi gerçekleştirmek üzere burada bulunmaktayız. Sizlerin hayalini gerçekleştirmemiz işimize olan sevgimizi artırıyor ve bizleri daha istekli çalışmaya teşvik ediyor. Hayalinizin gerçekleşmesi için Defro odunlu çelik şöminesini bulmanız yeterli olacaktır. Bu ürün vasıtasıyla yıllardır sizlere kaliteli hizmet sunmaktayız. Kaliteli Defro markasını sunan Aksa Şömine Ltd.Şti.'nin 1996 yılından itibaren bu sektörde faaliyet göstermesi piyasadaki farkını ortaya koyuyor.

Odunlu Çelik Şömine Modelleri

 

 

44 farklı Defro home intra ve 6 farklı Defro home impuls modelleri ile ihtiyaç havuzunuzu renklendiriyoruz. Defro Home Intranın ME C G, ME BP SLİM G, ME BP SLİM modelleri tüketicilerin tüm istekleri baz alınarak üretilmiş. Aynı zamanda ME BP G, ME BP, ME BL SLİM G, ME BL SLİM, ME BL G, ME BL ve ME modellerini de bu listeye ekleyebiliriz.

Modellerimizin %95 i tüketicilerimizin potansiyel istek ve ihtiyaçlarından üretilmiştir. Yapılan anket soruşturması sonucu şömine ihtiyacı bulunan bireylerin %99-un istediği tarzda ürünler üretilmeye başlanmış. Bu sektördeki 25 yıllık tecrübemiz sayesinde şömine ihtiyaçlarınızın ince detaylarını bile bulmamız olanak hale gelmiştir. Bu sebeple elde edeceğiniz her ürünün bilinçaltı isteklerinizi bile karşılayacağının garantisini veriyoruz.

Genel olarak modellerimiz sizlerin karşısına LA, SM ve BP modellerinin farklı tarzları olarak çıkmaktadır. Bu tarzlar yukarıda da belirtilen istek ve ihtiyaçların sonucu olarak nitelendirilebilir. Defro markasının üretmekten gurur duyduğu bir diğer model ise impuls şömine hazne  modelidir. Defro home impulsun SM BP, SM BL, SM, ME BP, ME BL ve ME modelleri mevcuttur.

Odunlu Çelik Şömine Fiyatı

 

Defro markalı ürünlerimizin hepsi aynı kalitede olup, aynı standartları taşımaktadır. Bu durum elde edeceğiniz ürünü fiyata göre değil ihtiyacınıza göre değerlendirmenizi sağlayacaktır. Bu işlemin başarı ile sonuçlanması ürünlerimizin hepsinin aynı fiyata sahip olmasını sağlamıştır. Piyasadaki en sağlam ve kaliteli ürünlerimizin  fiyatları değişkenlik göstermektedir.

Odunlu Çelik Şömine Ebatı

 

Odunlu çelik şöminelerimizin boyutları da siz alıcılarımızın ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmıştır. Bu şöminelerin bazılarının ebatları şu şekilde

 

DEFRO HOME İNTRA XSM

BACA ÇAPI-150 MM

MAKSİMUM UZUNLUĞU-350 MM

HAVA GİRİŞ ÇAPI-125 MM

 

cihaz, mutfak aleti, ocak içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturulduDEFRO HOME İNTRA SM G

BACA ÇAPI-200 MM

MAKSİMUM UZUNLUĞU-500 MM

HAVA GİRİŞ ÇAPI-125 MM

 

DEFRO HOME İMPULS SM

BACA ÇAPI-200 MM

MAKSİMUM UZUNLUĞU-500 MM

HAVA GİRİŞ ÇAPI-125 MM

 

DEFRO HOME İNTRA XSM C G

BACA ÇAPI-150 MM

MAKSİMUM UZUNLUĞU- 350 MM

HAVA GİRİŞ ÇAPI-125 MM

 

Firmamızın sizlere sunduğu ürünlerin çok az kısmının boyutları bu şekilde. Siz de hemen arzuladığınız herhangi bir şömineyi amazon, trendyol, hepsiburada, gittigidiyor, n11.com veya Koçtaş’tan edinebilirsiniz.

 

Odunlu Çelik Şömine Özellikleri

 

Alıcının istediği ürün özellikleri bilgisi işletmeden işletmeye değişiklik göstermektedir. Baca gazı sıcaklığından, şöminenin CO emisyon oranına kadar sizleri bilgilendiriyoruz. Bu bilgiler ışığında işlemleri evinizden de rahatça sağlayabilirsiniz. Genel olarak şöminelerimizin ortalama özellikleri şu şekilde.

Nominal Güç- 6-20 KW arası

Verim- %78-%82,7 arası

Isıtılmış Alan- 25-85 m2-80-285 m2 arası

CO (karbon) emisyonu- %0.0756-%0.08 arası

Baca gazı sıcaklığı- 248C-282C arası

Ağırlık-147KG-420KG

Bu bilgiler ışığında aradığınız ürünü bulabilir, ona göre ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Odunlu Çelik Şömine Haznesi

 

Antik ve kaliteli hazne yapımızla sizlere farkımızı sunuyoruz. Odunlu çelik şöminelerimizin hazneleri çoğu firmanın haznesinden farklı olarak cam ile kaplanmıştır. Bunun tek sebebi ise siz alıcılarımızın odunun yanmasını görmesi isteği. Bu istek doğrultusunda Defro şöminelerimizi edinebilirsiniz.

 

Örnek Odunlu Çelik Şömine Ürünleri

 

Örnek olarak belirtmek gerekirse, genel olarak şöminelerimizi şu şekilde sıralayabiliriz.

mutfak aleti, ocak içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturulduDEFRO HOME PORTAL ME

 

DEFRO HOME İNTRA XSM

metin, mutfak aleti içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturulduDEFRO HOME İNTRA XLG

DEFRO HOME İNTRA SNT

DEFRO HOME İNTRA SM BL SLİM G

ocak içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturulduDEFRO HOME İNTRA ME BL G

DEFRO HOME İMPULS SM BP

 

Sitede bulunan ürünlerin bazılarının örnekleri bu şekilde. Genel olarak açıklamak gerekirse yıllardır odunlu çelik şömine adresi olmamız bizim diğerlerinden ayrılan özelliğimiz olduğunun kanıtını sunuyor. Bu şekilde insan ihtiyaçlarının uzmanı haline gelmiş, onların mutluluğunu kendimize hedef edinmiş bulunmaktayız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.