NEDEN METAL ŞÖMİNE SOBA , KUZİNE TERÇİH ETMELİYİZ ?

NEDEN METAL ŞÖMİNE SOBA , KUZİNE TERÇİH ETMELİYİZ ?

Neden metal şömine soba , kuzine seçmelisiniz?

 

Modern mobilyalarla iyi uyum sağlayan çağdaş çizgiler, bir odadan diğerine taşınabilen ve ısının konveksiyon yoluyla yayılması ile karakterize edilen bir sistem ile metal  odun şömine sobası, metal şömine  kuzine   eko-sürdürülebilir ısıtmanın kraliçesidir.

Farklı kalınlıklarda metal  levhaların birbirine kaynaklanması, dökme demir elemanlar veya parçalarla yapıştırılmasıyla yapılan metal şömine  sobalar, evin çok pahalı bir ısıtma sistemi satın almanın mümkün olmadığı ısıtma alanları için ideal çözümdür: aslında bu tip, piyasadaki en düşük fiyatlar, satın alımını tüm ekonomik bütçeler için erişilebilir hale getiriyor.

Metal Şömine  sobaların ve kuzinelerin evinizde bir odadan diğerine taşınması kolaydır: hafif saclardan yapılırlar, ısıyı konveksiyon yoluyla hızla yayarlar, bu da onları ek ısıtma veya hemen ısıtma gerektiren küçük bir oda için ideal çözüm haline getirir. . 

 METAL ŞÖMİNE  SOBA, KUZİNE : Özellikler:

Metal şömine  soba ve kuzine, odun ve pelet yakıtı ile piyasada mevcuttur. Her iki tip de dayanıklılık, dayanıklılık, temizlik ve bakım kolaylığı için çeliğin kendine özgü özelliklerini koordine ederek optimum ısı üretimini ve azaltılmış kirletici gaz emisyonlarını garanti eder. Kullanıcı, şömine  soba satın aldıktan sonra, bir çalışma periyodunu geçmesi gereken sobanın ilk ateşlemesinin nasıl yapılacağını değerlendirerek, kaynakların ve panellerin ısıl genleşme ve değişimlere uyum sağlaması için sistemin güç dereceleriyle çalışmasını sağlamalıdır.

Standart ısıtma rejimine ulaştıktan sonra, şömine  soba, evimiz için en uygun ısıyı üretmek için istenen veya gereken maksimum nominal güçte kullanılabilir. Sistem yapısının duvarlarının aşırı ısınma faktörü yüksek olduğundan, özellikle çocuklarınız veya yaşlılarınız varsa, mobilyalardan, halılardan veya perdelerden ve soba ile kazara temastan uzak bir yer seçmenin önemli olduğunu düşünmek önemlidir.

Şömine  sobanın – kuzinenin tasarımı, her kullanıcının zevkine ve evinin tarzına en uygun modeli seçmesine olanak tanır. Metal , birçok kaplama ve şekil, renk ve detay varyasyonuna izin veren, fiyatının diğer tüm ısıtma sistemlerinin altında kalmasını sağlayan bir malzemedir. Modern ve çağdaş bir tarzda bir şömine soba satın almak mümkündür - en iyileri arasında. Aksa Şömine Ltd.Şti. web sitesinde  www.aksasomine.com  bulunan  – Triump model 15 Kw nominal güce sahip 1150 Euro fiyatla, en az 120 metrekarelik bir evi ısıtmak için idealdir..

NEDEN METAL ŞÖMİNE SOBA ALINIR: Bilgi

Eviniz için acil bir ısıtma sistemine ihtiyacınız varsa, ancak çok fazla harcamayı göze alamıyorsanız, eviniz için bir çelik soba satın almak ideal bir seçimdir: en basit tipte ve nominal ortalama güçte 400 Euro'dan başlayarak, şunları yapabilirsiniz: yüksek termal performansa sahip bir ısıtma sistemini garanti eder. Fiyat avantajına ek olarak, çelik sobanın başka birçok avantajı vardır:

·         klasikten moderne, çağdaş tarzın emaye çeliğine kadar her tarzdaki sayısız model ve renk, şekil ve yapı arasından seçim yapma imkanı;

·         evin her köşesine - daha önce verilen göstergelere halel getirmeksizin - mobilyalardan uzakta kurulum;

·         küçük veya orta büyüklükte, ancak değişmez nominal güce sahip;

·         yapısında ışık;

·          temizlenmesi kolaydır, sistemi yönetmek için zaman kaybetmenize izin vermez.

·         Klasik bir çerçevede metalden yapılmıştır bazı modellerinde içi ateş tuğlalıdır. .

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.