Mangal Partilerinizi Bahçe Şöminesi ile Yeni Boyuta Taşıyın

02-12-2021 13:51
Mangal Partilerinizi Bahçe Şöminesi ile Yeni Boyuta Taşıyın

Mangal Partilerinizi Bahçe Şöminesi ile Yeni Boyuta Taşıyın

 

Bahçe Şöminesi mangal hakkında bildiklerinizi adeta yerle bir ediyor. Mangal zamanı aldığınız lezzeti 2 katına çıkaran bu şömine vasıtasıyla artık partilerinizin tadı bir başka. Elde edilmesi çok kolay olan bu ürün aynı zamanda soğuk ortamlarda ısıtıcı rolünü de üstlenebilir. Bahçenizin yerlerini ateş yakarak kirletmek istemiyorsanız Bahçe şöminesi tam da size göre.

Dışarısı soğuk ama güzel olduğu zaman imdadımıza yetişip bizi hem ısıtıp hem de gecemizi güzelleştiriyor. Kullanımının da bir hayli kolay olması, ürünü vazgeçilmez hale getiriyor. Yapmanız gereken tek şey sadece odun ve kömür bulmak. Geri kalan her şeyi bahçe şöminesi halledecektir. Aksa Şömine şirketi olarak yine sizlere en kaliteli şömineyi sunup, hayatınızı değiştiriyoruz.

 

Bahçe Şöminesi Hakkında Bilgi

 

Genel olarak geniş ve büyük hazneleri dış görünüşünü daha da güzelleştiriyor. Birden çok çeşidi bulunan bu tip şömineler bahçe dekorasyonu olarak da kullanılabiliyor. Ateş yakıldığı zaman bazı hususlar dikkate alınmalıdır:

·Şöminenin duracağı yerin yanmaz olmasına öncelik verilmelidir.

·Ateş yanmaya devam ederken şöminenin demirlerine kesinlikle dokunulmamalıdır.

Ayrıca Bahçe şöminesi bilinenin aksine çok kolay ve rahat temizlenebilir. Bu da şömineyi tercih nedenlerinden biridir.

 

Bahçe Şöminesi Modelleri

 

Aksa Şömine şirketi olarak size en kaliteli bahçe şöminesini sunuyoruz. Elde edeceğiniz ürün dekoratif yapısı ile bahçenize renk katacaktır. Mükemmel Capri modelimiz adeta iştahınızı açacak ve sizi mangal yapmaya teşvik edecektir.

mutfak eşyası içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Bahçe Şöminesi Fiyatları

 

Bu şöminenin piyasada birden fazla çeşidinin olması doğal olarak tercih problemine neden olmuştur. Doğal olarak alıcılar almak istedikleri ürünün beklentilerini karşılayıp karşılamayacağını merak ediyor, ona göre plan yapıyorlar. Aksa Şömine şirketi olarak tüm ihtiyaç ve istekleriniz doğrultusunda ürettiğimiz bu şömineyi sizlere sadece 1000 TL-ye sunuyoruz.

 

Bahçe Şöminesi Isıtır mı?

 

Bahçe Şöminesi Isıtır mı sorusuna genel olarak ateşin olduğu yerde sıcak da olacağı için evet cevabını veriyoruz. Fakat bilinmesi gereken en önemli hususlardan biri bu şöminenin mekânın tamamını ısıtamayacağıdır. Üstü açık olduğu için ürettiği ısıyı sadece küçük bir alana yayabilecektir. Bundan dolayı ısınmak için sadece etrafında durmanız yeterli olacaktır.

Mekân ısıtmak için şömine arıyorsanız sitemizdeki diğer modelleri buradan inceleyebilirsiniz.

 

Bahçe Şöminesi Boyutu

 

Sizlere sunduğumuz şöminenin boyutu yaklaşık 58 CM çapında çelikten ve ateş çanağından oluşmaktadır. Katlanabilir ayakları ile sizlere kolaylık sağlayan bu konforlu şömineyi dilediğiniz yerde yakabilir, mangal keyfinizi çıkarabilirsiniz.

 

Bahçe Şöminesi ve Barbekü

 

Sizlerin tüm ihtiyaçları baz alınarak üretilen bahçede kullanabileceğiniz şömineyi aynı zamanda barbekü için de kullanabilirsiniz. Sağladığı birden çok özelliği ile alıcıların kalbini kazanan bu şömine vasıtasıyla yapılan barbekünün de tadı bir farklı oluyor. Alevin yanma sesleri hem zihninizi rahatlatıyor hem de yanan et kokusu iştahınızı kabartıyor.

Bu şömine genel olarak uyguladığı birden fazla etken vasıtasıyla seyahatlerinizin vazgeçilmez unsuru haline gelmiş. Her seyahatinize adeta filmlerdeki gibi huzur ve eğlence katan bu şömineyi elde etmek çok kolay. Siz de hemen Aksa Şömine sitesinden dilediğiniz şömineyi elde edebilir, hayatınıza huzur ve eğlence katabilirsiniz.

 

Bahçe Şöminesi Sipariş

 

Siz de Bahçe Şöminesi siparişi vermek istiyorsanız Türkiye genelinden bu siparişi verebilirsiniz. Genel olarak dijital mekanlarda çalışmamız şömineyi elde etmenizi kolay hale getiriyor. Nereden sipariş vereceğinizi bilmiyorsanız Satış noktalarımız sekmesini inceleyebilirsiniz.

Genel Olarak Şömineler Hakkında

 

Ateşin keşfedilmesi insanlara evrim niteliğinde yardımcı oldu. Hayatımızın her alanına etki eden ateş 1678-yılından sonra konfor alanımızı da etkilemeye başladı. İngiltere kralı ikinci Charles’ın yeğeni Prens Ruppert şöminelerde baca sistemini geliştirdi. Bu gelişim şömine tarihini kökünden değiştirdi. O günden bu yana insanların hayatına dekorasyon olarak giren şömineler herkes tarafından tercih edilmeye başladı.

Genel olarak 4 çeşidi bulunan şömineleri bu şekilde sıralayabiliriz.

·Odunlu Şömineler

·Elektrikli Şömineler

·Doğalgazlı Şömineler

·Etanollü Şömineler

Bu şöminelerin de aynı zamanda farklı çeşitleri mevcut. Odunlu şömine çeşitlerinden biri olan Bahçe Şöminesi genel olarak yaz mevsimlerinde tercih ediliyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.