KUZİNE VE ODUN SOBASI İLE NASIL TASARRUF EDİLİR ?

KUZİNE VE ODUN SOBASI İLE NASIL TASARRUF EDİLİR ?

Kuzine ve Odun  Sobası ile nasıl tasarruf edilir ?:

 

Büyük alışverişler yapma imkanınız olmadığı halde, evimiz için acil bir ısıtma sistemine ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda, hangi sobanın satın alınabileceğinin en uygun olabileceğini kaç kez düşündük: Aksa Şömine –Maxflam  şömine odun sobasını ve kuzineyi  tercih ediniz. .

Bir odun sobası  , pelet sobası veya Kuzine için  fazla pahalı olmayan ancak kaliteli verimli, ancak kendi eviniz için anında bir ısıtma sistemine ihtiyacınız olduğu bir zamanda ne tür bir soba satın almanın daha uygun olabileceğini kaç kez merak ettik? İyi bir çözüm, tam olarak, uygun  bir başlangıç ​​fiyatıyla satın almanıza ve düşük piyasa fiyatı, yüksek performans ve çok yüksek verimlilik le çalışma  özerkliği sunan uygun yakıtla tedarik etmenize olanak tanıyan Metal soba kuzine  türüdür.

Aslında eko-sürdürülebilir ısıtma pazarında ve fiyatlara hızlıca bakacak olursak, sobanın metal kaplamalı çözümü kesinlikle en uygunu, ancak bu teori sadece öznel bir yargı veya klişe olarak kalmasın diye. , biyoyakıt pazarında en düşük maliyete sahip odunsu biyokütlenin enerji tasarrufunu, odunsu yükün özerklik seviyesini, kalorifik performansını ve termal verimini değerlendirmeniz iyi olur.

Gerçekte, ekonomik tasarruf ihtiyacımız için en uygun ısıtma sistemini seçerken sadece yakıt değerlendirilir ve bunun yerine sistemin kaplamasının değerlendirilmesi özellikle önemlidir: sobanın tüm yapısının malzemesi aslında birdir. Malzemenin küçük veya daha büyük özellikleri nedeniyle, üretilen ısıyı biriktirmek ve yavaş yavaş evi ısıtmak için serbest bırakmak, tüketimin azaltılmasını etkileyen ana faktörlerin başında gelir.

Söylemek gerekir ki, metal  odun sobası, kuzine  seçimi, odun temini sayesinde ısı konforundan ödün vermeden, diğer ısıtma sistemlerine göre çok düşük ve rekabetçi bir başlangıç ​​fiyatı ile bir ısıtma sistemi sağlamak anlamına gelir.

ISITMADAN TASARRUF İÇİN NEDEN METAL SOBA KUZİNE  SEÇMELİSİNİZ...?

Sobanızın kaplaması için metal soba kuzine  seçimi, özellikle ilk satın almada, daha önceki örneklerde gördüğünüz gibi çok düşük maliyetli olan enerji tasarrufunu artırmanın bir yolu haline gelir, bu nedenle soba yapmanın mümkün olmadığı bir zamanda bile. çok yüksek maliyet, yüksek enerji performansı ve oldukça rekabetçi bir fiyat ile bir ısıtma sistemini garanti etmek hala mümkündür.

Bu durumda, aslında, çelik kaplamalı bir odun sobası seçmek, daha yüksek maliyetli ve satın alınması imkansız olan çelik pelet sobası gibi diğer ısıtma sistemlerine kıyasla özellikle yüksek bir ısı çıkışını garanti etmek anlamına gelir. oldukça küçük bir bütçeye sahip olduğunuz bir zaman.

ÖZET…

Artık bir odun sobası satın almanın bir pelet sobası satın almaktan nasıl daha ucuz olduğunu görmek kolaydır, daha sonra metal gibi bir kaplamanın avantajlarını eklerseniz, bu tür soba daha da uygundur.

Metal  bir odun sobası , kuzine satın almanın diğer birçok avantajını da düşünelim:

·         çok az bakım veya düzenli temizlik gerektirir ve yıllık 90-100 TL arası maliyetle;

·         diğer biyoyakıtlara kıyasla yük özerkliği ve çok düşük odun  fiyatı;

·         ihtiyacınız varsa veya kırda veya dağda yaşıyorsanız, çevredeki ortamdan odun alma imkanı;

·         diğer ısıtma sistemlerine kıyasla çok küçük boyutlar;

·         dökme demir veya mayolika kaplamalı odun sobası türlerine kıyasla çok düşük başlangıç ​​fiyatı;çabuk ısı alma özelliği ve verimliliği

·         evinizin büyüklüğüne bağlı olarak 2-4 saat ısıtma süresi.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.